We leven in een digitale wereld waarbij we overspoeld worden met websites die een enorm assortiment aan planten aanbieden, met daarbij de prachtigste foto's.
Wij kiezen er bewust voor om dit niet te doen. Het vraagt veel kennis om de juiste keuze te maken uit het grote assortiment aan beschikbare planten, en voordat wij gaan leveren willen wij u hierin eerst adviseren. Planten zijn levende wezens en vragen veel zorg bij het rooien op de kwekerij en het aanplanten op hun nieuwe standplaats. De tijd tussen deze werkzaamheden moet zo kort mogelijk gehouden worden om uitval van de beplanting te voorkomen.
We kweken zelf een assortiment planten en hebben daarnaast veel contacten met gerenommeerde kwekers waardoor we in staat zijn om kwalitatief goed plantmateriaal te leveren in een zeer kort tijdsbestek. Een van de specialismen van ons bedrijf is het kweken van Hedera (klimop) voor bodembedekking of voor het bekleden van schuttingen (b.v. gaaswerk) voor het verkrijgen van een mooie smalle wintergroene afscheiding.